ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ


Image

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για τηλεφωνικές κρατήσεις
τηλ. +30 2299 074307
Δευτέρα - Κυριακή μετά τις 09:00 πμ.

EVENTS & PARTIES

Έχοντας ως ένα και μοναδικό στόχο να σας εξυπηρετούμε και να σας ψυχαγωγούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και περισσότερο δημιουργούμε events και εκδηλώσεις μοναδικές!

Το χειμώνα κάθε Παρασκευή έχουμε μία διαφορετική θεματική βραδιά! – Μείνετε συντονισμένοι ανά πάσα στιγμή από τα social media μας.

Το καλοκαίρι προσπαθούμε να κάνουμε πρωτοποριακά events που θα εντυπωσιάσουν τον κόσμο που επισκέπτεται το Πόρτο Ράφτη για μία ή και παραπάνω μέρες.

Our Place

Ο χώρος του Barco είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να είναι ένα ζεστός και ατμοσφαιρικός χώρος ενώ παράλληλα να μπορεί να προσαρμοστεί σε events που κάνουμε.

Ο εξωτερικός χώρος θυμίζει πλοίο, και μάλιστα φωτεινό, που έχει μπαρκάρει και είναι έτοιμο να σαλπάρει σε κόσμους μαγικούς, γευστικούς.

Our Restaurant

Η κουζίνα είναι μία «γαστρονομική εμπειρία». Ήδη, από πολύ νωρίς, πρωτοπορήσαμε με το Brunch το οποίο λειτουργεί σε καθημερινή βάση από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, και δύναται να εξυπηρετεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Φυσικά, το ορόσημο για το καλό φαγητό αποτελεί ο κύριος κατάλογός μας, άλλωστε αυτό ήταν εξαρχής αναμενόμενο δεδομένου ότι η σκληρή δουλειά κατά τη δημιουργία του καταλόγου έφερε τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Αν θέλετε να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε ένα απόλυτα μεσογειακό γευστικό ταξίδι, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το εστιατόριό μας

CONTACT

L.Gregou 57
19003 Pórto Ráfti, Attiki, Greece
Tel: +30 2299 074307
Email: barcoportorafti@gmail.com ή info@barco.gr

RESTAURANT HOURS

Δευτέρα - Κυριακή
11:00 π.μ -00:00 πμ